Гледай на живо

Лудогорец взе солидна преднина и обезсмисли реванша с Хебър - на живо от Разград след 4:0

Де Лихт би се радвал да играе с Де Йонг в Барса, смята Онана

Де Лихт би се радвал да играе с Де Йонг в Барса, смята Онана

Вратарят на Аякс Андре Онана е добре запознат със системата на Барселона, след като прекара пет години в школата на каталунците - “Ла Масия”, а след това премина в амстердамския гранд. Камерунският страж, който започва кариерата си в академията на Самуел Ето’о в африканската страна, в момента е несменяем страж под рамката на холандския тим. Онана изрази мнение, че Матейс де Лихт би се радвал да поеме по стъпките на Френки де Йонг и да заиграе заедно с него в Барселона.

“Де Лихт би се радвал да играе с Френки в Барса. Много пъти съм си говорил по темата и с двамата”, заяви Онана, като добави, че Де Йонг е изключително талантлив млад играч, който може да се нареди до най-великите халфове в историята, стига да продължи да се развива по същия начин.

“Резултатът срещу Реал не е справедлив, но ще отидем на “Сантиаго Бернабеу” и ще дадем всичко от себе си. Ако ни победят, то това ще е защото са по-добри, а не защото сме се страхували от тях”, добавя още вратарят.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички