Бенфика нанесе първа загуба на Лион

Бенфика нанесе първа загуба на Лион
Отборът на Бенфика се върна в играта в група G, след като постигна първа победа. В двубой от третия кръг португалският гранд нанесе загуба с 2:1 у дома на непобедения до този момент тим на Лион и спечели първите си точки, като заема четвъртата позиция с 3. На третото място е тимът на Лион с 4, а лидери са РБ Лайпциг и руския Зенит Санкт Петербург.
Домакините откриха резултата още в 4-ата минута, когато се разписа халфът Рафаел Силва, който завърши многоходова атака.
До края на полувремето и двата отбора не спряха да търсят гол, но той така и не падна. За Бенфика пропусна Харис Сеферович, а Максуел Корне не успя да зарадва гостите от Франция.
Резултатът се запази до 70-ата минута, когато холандският нападател на Лион Мемфис Депай върна равенството. Пет минути преди края Пици донесе победата на Бенфика и върна надеждите на португалците в турнира.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти