Симеоне: За нас бе важно да продължим напред

Симеоне: За нас бе важно да продължим напред

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне похвали играчите си след успеха с 2:0 над Локомотив (Москва), който прати тима му на 1/8-финал в Шампионската лига. Наставникът заяви, че това е било много важно за неговия тим в този труден момент, в който се намира.

“Искам да похваля отбора за добрата игра. Започнахме силно, но пропуснатата дузпа увеличи напрежението. Имаше опасност да се появи съмнение в играчите, но за щастие това не се случи. Продъжихме да бъдем настоятелни в атака. Отборът реагира добре след пропуска и видях позитивна енергия и оптимизъм”, заяви Симеоне.

“Клбът, играчите, феновете, всички имахме нужда от тази победа. Трябавше да се класираме на 1/8-финала и го направихме. Знам, че това е труден момент и имаше напрежение след предишните ни мачове. Най-хубавото бе, че след пропуснатата дузпа не видях и миг колебание. Продължихме да атакуваме и да се позиционираме добре. Можехме да решим мача по-рано, но не успяхме”, допълни наставникът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти