Семейство Бекъм подлуди папараците в Париж (снимки)

Семейство Бекъм подлуди папараците в Париж (снимки)

Тя е известна с безспорния си стил, както и със страстта си към модните събития в Париж. Папараци уловиха Виктория Бекъм и съпругът й Дейвид в типично стилен външен вид за тях на път за ревю на „Mens Fashion Week”.

45-годишният моден дизайнер изпъкваше сред тълпата в жълто поло съчетано със зелен панталон, който се разкрояваше надолу по крака, като дрехите са част от новата й колекция Pre есен / зима 2020.



Виктория добави към безупречната си визия кафяво палто с колан, който подчертаваше перфектната й талия. Очилата на футболната съпруга бяха огромни в типичния за нея стил. Тя завърши безупречния си външен вид с кожена чанта с крокодилски ефект.

Междувременно футболната легенда Дейвид Бекъм изглеждаше също толкова стилно в кафяво кожено яке, което съчета с панталон в бежовата гама, бели кецове, шапка в тъмен нюанс и големи очила.

Те се появиха пред обективите на фотографите сутринта, след като бяха забелязани да се наслаждават на шоуто на мъжки дрехи Dior Homme Fall / Winter 2020-2021 предишната вечер.

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички