От Добруджа 07 очакват пълна зала срещу Хебър

От Добруджа 07 очакват пълна зала срещу Хебър

Добромир Добрев от София и Борислав Йорданов от Варна ще са съдии на  срещата между Добруджа 07 и Хебър, Пазарджик,  от Шести кръг на Суперлигата.  Делегат на БФ Волейбол ще е Юлиян Гюров от Варна. 

Мачът е днес, петък, 15 ноември, от 18.30 часа в зала Добротица.

Срещите между двата тима винаги са били крайно напрегнати и интересни. През сезон 2017/18 Добруджа успя да запише две победи в редовния шампионат - с 3:2 на 29 ноември 2017 г.в Добрич и с 0:3 на 20 февруари 2018 г. в Пазарджик.

Миналата година срещата в Пазарджик завърши при  резултат 3:2 в полза на домакините, като мачът се игра на 11 декември 2018 г. Ответната среща бе на 1 март 2019 г, а  Добруджа 07 се поздрави с победа 3:2.

Припомняме, че 300 родители на ученици  от три добрички училища - СУ "Славейков", СУ"Д.Талев" и ОУ "Хан Аспарух" ще могат да наблюдават мача безплатно, придружавайки своите деца. За пореден път от ръководството на ВК "Добруджа 07" раздадоха  талони за безплатен вход, като задължително условие е родителят да бъде придружен от своя син или дъщеря. Целта е да се запалят младите добричлии по играта и да се напълни до краен предел зала "Добротица".

За настроението на публиката ще се погрижат Слави Михов и Танцова формация "My  dance" с ръководител  Пламена Петрова.

ВК "Хебър" не предвижда да осигури транспорт за своите фенове.

dobrudjabg.com

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти