Би Джей Пен ще се бие срещу Денис Сивър през Юни

Би Джей Пен ще се бие срещу Денис Сивър през Юни

По-рано тази седмица UFC обявиха Fight Night събитие, което ще се проведе на 25-ти юни в Оклахома Сити, САЩ.

За момента са обявени шест мача, като сред тях се отличават имената на трима бивши шампиони на организацията. Би Джей Пен, Джони Хендрикс и първата шампионка в категория „сламка” - Карла Еспарса.

Би Джей Пен срещу Денис СивърТози мач е обявен като главното събитие на вечерта. Би Джей Пен ще търси първа победа от 2010-та година насам. В последния си мач той бе нокаутиран от изгряващата звезда Яир Родригес във втори рунд.

Денис Сивър се намира в серия от две поредни загуби. Той загуби последователно от Конър Макгрегър и Татсуя Каваджири.

Мачът ще се проведе в категория перо, като за Би Джей това ще е втори за него на тези килограми след няколкото оттегляния и завръщания, през които той премина.

Джони Хендрикс срещу Тим БоешВ подглавното събитие Джони Хендрикс ще запише втория си мач в средна категория след поредица от три загуби и злополучни сваляния на килограми в полусредната дивизия. Тим Боеш бе заключен в последния си мач от Жакаре Соуза.

Антонио Ногейра срещу Илир ЛатифиИ двамата състезатели загубиха от Райън Бейдър, който наскоро подписа с Белатор. Един от тях със сигурност ще допусне втора поредна загуба в статистиката си. Латифи, който има мач с Благой Иванов зад гърба си, се намираше в серия от три поредни победи преди мача си с Бейдър.

Карла Еспарса срещу Марина МороузБившата шампионка загуби последния си мач след спорно съдийско решение срещу Ранда Маркос. Този мач бе втори за нея след дългата принудителна пауза. Марина Мороз се намира в серия от две поредни победи.

Фелис Хериг срещу Джъстийн КишФелис Хериг успя да се отърси от загубата, която Пейдж Ванзант ѝ нанесе и успя да спечели и двата си мача след това. Тя съумя да заключи Кейтлин Кърън и да победи Алекса Грасо с решение, като бе смятана за абсолютен аутсайдер във втория мач. Срещу нея ще се изправи непобедената Джъстийн Киш. Има две поредни победи си след привличането ѝ в организацията.

Джереми Кимбол срещу Джош Стенсбъри

И двамата опоненти не започнаха убедително в UFC, като Стенсбъри записа победа и загуба, а Кимбол ще търси първа победа във втория си мач в организацията.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти