Тайрън Уудли: GSP е страхливец

Тайрън Уудли: GSP е страхливец

Наскоро шампионът в полу-средната категория на UFC Тайрън Уудли участваше в популярно ММА предаване. Там той обясни, че според него легендарният Джордж Сейнт Пиер се държи като обикновен страхливец.

GSP, който се опитва да се завърне в Октагона след над три години отсъствие от UFC, първоначално имаше намерение да се бие срещу шампиона в горната категория Майкъл Биспинг. Въпреки това този мач пропадна поради причината, че Пиер маркира късната част на календарната година като удобен за него период.

Тайрън сподели своите мисли в предаването за смесени бойни изкуства:

„Аз съм най-добрия боец в полу-средната категория и смятам, че GSP трябваше да се бие с мен. Трябваше да се завърне в същата категория. Да се съгласи на мач срещу Биспинг... това беше страхлив номер. Той иска да се бие с атлет, който няма способността да го мачка както бих направил аз, или Джони Хендрикс, или Роби Уоулър. Ето заради това той се качи в горната дивизия.” разказва Уудли.„Ако Стивън Томпсън ме беше победил, гарантирам, че първият мач на GSP щеше да е срещу него. Срещу боец, притежаващ подобен на неговия стил в стойка. Джордж е виждал милиони такива, тренирал е с тях, те нямат такава мощ на удара, няма да го събмитнат, нито ще го нокаутират. Това просто щеше да е безопасен двубой за много пари. Точно заради това аз вдигам вежди като чуя, че ще се бие в горната категория, когато в неговата има доминантен шампион, който иска да се бие с него и е готов за мач. Но както и да е... дали Деймиън Майа ще бъде пръв, или Джордж Сейнт Пиер ще е на негово място... всички ще получат заслуженото си. Доволен съм от мястото, на което се намирам за момента.” завърши Уудли.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти