Ронда Раузи отново забелязана на събитие на WWE

Ронда Раузи отново забелязана на събитие на WWE

Тази седмица UFC проведе специална пресконференция, която бе посветена на жените в организаията. На нея обаче нямаше и следа от бившата шампионка на организацията в категория петел Ронда Раузи.

@qosbaszler was such a pleasure to watch last night #4horsewomen #maeyoungclassic #wwe

A post shared by rondarousey (@rondarousey) on Jul 14, 2017 at 4:40am PDT

Тя бе забелязана на събитие на световната федерация по кеч, където е подкрепяла Шайна Безлер. Безлер бе част от отбора на Раузи в сезон №18 на риалити шоуто The Ultimate Fighter. Кариерата й не се разви по най-благоприятния начин, след като тя загуби 5 от последните си 6 двубоя в клетката. Малко след последната й загуба, тя се преориентира към кеча, където за 2 години успя да получи договор от най-голямата организация в развлекателния бизнес.
Суперзвездата на женския ММА свят - Ронда Раузи вече вече има една поява в кеч шоуто WWE, когато през 2015-та година участва в Кечмания 31. От тогава интернет пространството е пълно със слухове и предположения относно това дали бившата шампионка на UFC няма да смени попрището си. Напоследък липсва каквато и да е било информация относно бъдещите планове на олимпийската медалистка  по джудо. Тя участва и в холивудските продукции „Бързи и яростни 7“, пълнометражния филм по сериала „Антураж“, който носи същото име и „Непобедимите 3“, който бе сниман в България.
За известно време Раузи бе лицето не само на женския ММА, но и на спорта като цяло. Двете й поредни загуби от Холи Холм и Аманда Нунеш я изхвърлиха от публичното пространство и Ронда все още отказва да говори публично за скорошния си провал, който изглежда я е демотивирал от ново завръщане в света на смесените бойни изкуства.
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти