Саморазправа между Вердум и Ковинтън в Австралия доведе до намеса на полицията (видео)

Саморазправа между Вердум и Ковинтън в Австралия доведе до намеса на полицията (видео)

Грозната конфронтация между Фабрисио Вердум и Колби Ковингтън ще бъде разгледана в съда. Бразилският атлет хвърли бумеранг и уцели младия американец пред хотел Хилтън в Сидни – мястото, където се проведе събитието UFC Fight Night 121.

Черният колан по бразилско джу джицу, който спечели с доминантно съдийско решение срещу Марчин Тибура, ще се яви пред съда идния месец, а полицията в Ню Саут Уейлс направи следния анонс на официалния си сайт:

„Лице от мъжки пол ще се изправи в съда, след като е атакувало друго такова с бумеранг в 13:30 часа на шестнадесети ноември. Двете лица са прибегнали до физически сблъсък пред хотел на улица Джордж, град Сидни.”

Конфронтацията стартира след като един от мъжете е хвърлил найлонова торба с бумеранг в нея и е уцелил другия по врата.

Органите на реда в областта са уведомени за произшествието.

"Провинилият се ще се яви на съда в сряда на тринадесети декември.На нито едно от лицата не е оказвана медицинска помощ.“ заявява полицията.

По думи на бразилския ветеран конфронтацията е започнала в лобито на хотела, където двамата с Ковингтън се засекли. Вердум казва, че изобщо не е забелязал американеца, докато той не го нарекъл „бразилско животно“. Тогава той избил телефона от ръцете на Ковингтън и последвал удар с бумеранга.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти