Конър Макгрегър се завръща в залата след месеци почивка

Конър Макгрегър се завръща в залата след месеци почивка

UFC суперзвездата Конър Макгрегър бе взел заслужена почивка изминалите няколко месеца. Последният връх, който той се опита да „изкачи” бе в света на бокса. Резултатът за ирландеца бе загуба чрез технически нокаут. Сега изглежда, че най-известната фигура в ММА света е отново в залата.

На 26 август 2017 година той направи своя професионален дебют в боксовия ринг. Мястото бе T-Mobile Arena в Лас Вегас, а негов опонент бе не побеждавания досега боксьор Флойд Мейуедър. Въпреки, че бе спрян в десетия рунд, Конър все пак си тръгна от ринга с най-голямото парично възнаграждение от мач в кариерата си.

След спечелването на приблизително 100 милиона долара, Макгрегър, разбираемо, се бе отдал на спокойствие. Конър дори се похвали на феновете, че сега той е горд собственик на чисто нова яхта, с която обикаля океана в свободното си време.

Всички очакват да узнаят дали изобщо някога отново ще видим Мистичния Мак в клетката, или успехите и натрупаното богатство са предостатъчно за спокойно изживяване на дните си без да се налага да понасяш удари в тялото.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти