Подобно на Макгрегър, Крис Уайдман също ступал гангстери

Подобно на Макгрегър, Крис Уайдман също ступал гангстери

След новините за проблемите на Макгегър с ирландската мафия, породени от боя, който суперзвездата нанесе на мъж в близки оношения с босовете, сега медиите получават новини, че и Крис Уайдман е имал спречкване със съмнителни типове.

Това се е случило още докато той е бил с 2 победи и 0 загуби в своята професионална ММА кариера. Крис бил заедно със състезателя на UFC в полу-тежката категория Джиън Виланте.

Ето какво разказва американският борец за ситуацията, в която попаднали:

„С Виланте и приятели бяхме в нощен клуб и тогава в заведението влязоха трима едри типове. Личеше им, че много искат да изглеждат лоши. Носеха големи златни вериги на вратовете си, облечени бяха по определен начин. Бяха големи мъже – над 190 сантиметра и едри. Започнаха да гледат всички в бара с напрегнат поглед и да ги предизвикват. Докато обикаляха целия клуб се случваше често да блъскат останалите посетители с рамо.” разказва бившият шампион в средната категория на UFC.

„В един момент излязох навън и видях, че трима от тях са в една кола и провокират Виланте. Той изглежда много по-опасен от мен... много по-страшен е и въпреки, че се кара с тях, те не излизат от колата, а само приказват. Тогава чух единия от тях да казва „Добре, хайде тогава да заобиколим и да отидем отзад.” продължава Уайдман.

„Виланте реши да отвори задната врата на колата и да се качи с тримата мускулести мъже, а те взеха, че нещо му се развикаха. Все още никой от тях не излизаше от превозното средство, за да се бие с него. Разбира се, в момента, в който аз се появих и си отворих устата, най-едрият от тях изскочи от колата и се засили към мен. Най-големият комплексар идва и се пробва да ме удари с толкова типичен удар... движението му беше ясно като бял ден.”

„Той замахна и аз просто си вдигнах ръцете, за да защитя главата си. После взех ъндърхук, и го съборих на земята. Той падна, а аз бях отгоре в маунт. Вместо да започна да го удрям, просто му плясках шамари през лицето. След това само се смях. Охраната дойде и ни издърпа, но те също се смяха на ситуацията.”

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти