Флойд Мейуедър на прага на сделка с UFC?

Флойд Мейуедър на прага на сделка с UFC?

Флойд Мейуедър-младши е легенда в света на бокса. Топ атлетът се завърна в ринга, за да победи в своя правилник суперзвездата на UFC Конър Макгрегър през август месец. Флойд прекрати за втори път своята кариера с 50 професионални победи и 0 загуби. Сега изглежда, че феноменът обмисля договор с UFC за преминаване към смесените бойни изкуства.



Въпреки загубата на дебютанта в бокса, Флойд и Конър изнесоха на публиката невероятно шоу, което счупи рекорди и докара на чернокожия боксьор 300 милиона долара. Двете им имена носят приходи, а президентът на UFC винаги се е стараел да не обръща гръб на парите.



Дългогодишният коментатор в UFC Джо Рогън наскоро обяви с своя подкаст, че Уайт му е споделил за разговори с Флойд, които имали за цел той да подпише с най-голямата ММА организация в света.

„Дейна ми каза, че Флойд наистина иска да сключи сделка с UFC.” заяви Рогън. “Писах на Дейна и го попитах дали това е вярно. Той ми отговори съвсем сериозно: „Вярно е. Напълно е луд. Казах му, че ще го убият, но той продължава да говори за това.”

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти