Габи Гарсия заяви, че може да победи Конър Макгрегър

Габи Гарсия заяви, че може да победи Конър Макгрегър

Световния шампион в тежка категория по Бразилско Джу Джицу - Габи Гарсия е в труден период от своята ММА кариера. Тя трябваше да се бие срещу Шинобу Кандори в Rizin World Grand Prix 2017, но битката между двете жени не се състоя.

Гарсия се качи на кантара с повече от 11 килограма над теглото, което трябваше да бъде за двубоя. От организацията решиха да отменят битката, а след тоталния си провал тя се извини на публиката в Сайтама Арена на колене.

В интервю тя заяви, че ако има възможност да се бие с Конър Макгрегър, не би отказала. Габи изтъкна своите четири поредни победи в професионалната си кариера по смесени бойни изкуства.

Изказването никак не е изненадващо. Повечето състезатели в днешно време искат да излязат срещу ирландеца. Името му генерира огромен интерес и съответно печалби. През 2017 година той спечели умопомрачителните 100 милиона долара за дебюта си в професионалния бокс срещу Флойд Мейуедър. Въпреки това, Габи Гарсия смята, че тя може да се справи с бившия шампион в категория „перо” и настоящия в леката категория на UFC.

Той е много добър боец. Ако ми прдложат такъв мач, разбира се, че бих се съгласила.” казва Гарсия в интервю.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти