Президентът на Bellator намекна за женско Grand Prix през следващата година

Президентът на Bellator намекна за женско Grand Prix през следващата година

Скот Кокър ще има натоварен уикенд с наближаването на Bellator 231 и 232, но по време на медийна пресконференция в Ню Йорк, президентът на ММА организацията намекна за някои интригуващи новини, които може да се случат през 2020 година.

Поради големия успех и позитивно приетите събития от миналия Grand Prix турнир, Кокър разказа на присъстващите медии, че феновете могат да очакват същия формат и при жените за следващата година. Въпреки че не сподели за коя дивизия става въпрос, той каза, че турнирът вероятно ще бъде оповестен през уикенда.

Едно нещо, което бе със сигурност обявено е, че събитието на Bellator в Япония ще бъде в клетка. "Рингът с въжета е интересен, но в Bellator винаги сме ползвали клетка." каза Кокър.

Каквито и “тайни” да има той, изглежда трябва да изчакаме до петък, за да разберем подробности. Всички се чудят дали голямото име на женския ММА в Bellator - Крис Сайборг ще може да вземе участие в турнира. Тя има оповестен мач срещу Джулия Бъд през януари 2020 година.

В последното тримесечие на годината очевидно ще им много интересни двубои от всички ММА организации. Имате ли любим такъв, фенове?

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти