Масвидал: Не съм чул нито дума от Макгрегър след UFC 244

Масвидал: Не съм чул нито дума от Макгрегър след UFC 244

Хорхе Масвидал вярва, че Конър Макгрегър целенасочено мълчи след UFC 244, когато 35-годишният Масвидал спечели победа в третия рунд над Нейт Диаз и се сдоби с титлата “Най-голям гадняр”.

Използвайки новите висоти на своята популярност, Хорхе се стреми да увеличи възможностите си за двубои, които ще донесат по-солидна печалба за боеца. Макар мнозина да смятат, че бой между Масвидал и Макгрегър със сигурност би бил изключително доходоносен, Хорхе не вярва, че Макгрегър би искал да излезе срещу него.

„За да бъдем честни, Конър намекваше за идеята да се бие срещу победителя от схватката между мен и Нейт, но явно се надяваше аз да не спечеля. Той дори каза, че според него Диаз ще е победител. След това, той не е казал нито една дума за бой срещу мен." разказва Масвидал, който вярва, че Макгрегър няма никакво желание да се изправи срещу него.

"Аз не съм някакъв хулиган", каза Масвидал. „Няма да бъда един от тези кибер хулигани. Ако не искате да се биете с мен, тогава и аз не искам да се бием. Ако, обаче, искате да се бием, тогава съм на линия. Знаете, че просто този пич не го иска…” завърши категорично Хорхе Масвидал.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти