Санчес Флорес: Кристиано е в топ 10, Меси е най-добрият в историята

Санчес Флорес: Кристиано е в топ 10, Меси е най-добрият в историята

Наставникът на Еспаньол Кике Санчес Флорес възхвали Лионел Меси ден преди дербито с Барселона за Купата на краля. Запитан да сравни Лео с Кристиано Роналдо, треньорът на “лос перикитос” не се поколеба и заяви: “Кристиано е в топ 10 на световния футбол. Меси е най-добрият в историята. Има малко спортисти, които ме карат да се настаня удобно на дивана, той е сред тях. Подобно чувство усещах, като гледах Феномена Роналдо, Джордан, Марадона…”.

“Барселона показва по-добра игра от своите съперници през вторите полувремена. Именно след почивката довършват своя опонент, който вече е хвърлил много усилия. За нас е важно и през втората част да имаме сили да се противопоставим”, довери специалистът. “Елиминационните мачове са по 180 минути. В този случай обаче мислим за 90-те минути. Знаем колко силен е съперникът. Все пак вече сме се изправяли срещу отбори, които бяха непобедени (б.р. Атлетико Мадрид)”, каза още Санчес Флорес.

Еспаньол приема Барса утре от 22,00 часа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички