Френските защитници на Барса се насочват към изхода

Френските защитници на Барса се насочват към изхода

По всяка вероятност Барселона ще се раздели и с двамата си френски защитници през лятото - Люка Дин и Самюел Юмтити, съобщава местната преса. Левият бранител Дин е предложен на Ювентус, тъй като не влиза в плановете на старши треньора Ернесто Валверде. 24-годишният играч беше привлечен на "Камп Ноу" от Пари Сен Жермен през лятото на 2016 година за 16,5 милиона евро, като през настоящия сезон записа 19 мача с 1 гола и 1 асистенция.

По-различна и ситуацията с централния защитник Самюел Юмтити. 24-годишният състезател води преговори за подновяване на договора си, но на този етап не може да постигне разбирателство за личните си условия.

Реал Мадрид следи ситуацията и е готов да активира освобождаващата клауза в контракта на французина с Барселона на стойност 60 милиона евро, като му предложи три пъти по-голяма от настоящата му заплата. Манчестър Юнайтед също има интерес към него.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички