Пике си навлече гнева на шефовете на Барселона

Пике си навлече гнева на шефовете на Барселона

Ръководството на Барселона е разочаровано от играча на тима Жерард Пике, съобщава TV3. Защитникът изказа своята подкрепа към Антоан Гризман, който снощи обяви решението си да остане в Атлетико Мадрид вместо да се присъедини към Барселона.

Пике публикува два статуса в Туитър, в които коментира видеото, чрез което стана ясен изборът на Гризман. “Друг начин, по който да се погледне живота на футболиста и съмненията му около най-важното решение в кариерата му. Благодаря на екипа на студиото и по-специално на Гризман за тези последни седмици. Избра да останеш в Атлетико и очаквам да направиш страхотен сезон”, написа испанецът в първото си съобщение.

“Запомнете едно нещо. Ще има хора, които ще го критикуват, защото всичко ново може да предизвика отхвърляне. Но най-важният размисъл, който видеото дава, е, че понякога не всичко, което ви продават, е вярно. Лека нощ”, допълни той малко по-късно.
КАЛОЯН АНТОНОВ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти