Капело: Смяната на Лопетеги беше грешка

Капело: Смяната на Лопетеги беше грешка
Италианският треньор Фабио Капело коментира ситуацията около испанския национален отбор и смяната на селекционера Хулен Лопетеги с Фернандо Йеро броени дни преди началото на финалите на Мондиал 2018 в Русия. Лопетеги подписа договор с европейския клубен шампион Реал Мадрид, като скри това от ръководството на испанската футболна федерация.

"Подкрепям Фернандо Йеро, защото беше мой футболист. Не се прави така, Испания направи грешка със смяната на Лопетеги", коментира 72-годишният Капело пред испанското Рай Радио.

Легендарният Йеро игра под ръководството на Капело при "белите" от испанската столица през сезон 1996-1997. "От Реал Мадрид проявиха арогантност. Преговаряха с Лопетеги без да кажат на испанската футболна федерация. От централата направиха голяма грешка със смяната на Хулен Лопетеги", каза още Фабио Капело, който на два пъти ръководи Реал Мадрид.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти