Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

На "Камп Ноу" пристигна неизгодна оферта

На "Камп Ноу" пристигна неизгодна оферта

Докато ръководството на Барселона потрива ръце в очакване на изгодна оферта за Йери Мина от клуб от Премиър лийг, такава е дошла от Бока Хуниорс, съобщава популярният журналист Джанлука Ди Марцио. Съществената разлика обаче е, че тя далеч не е толкова примамлива.

Според информацията предложението е направено от Бока Хуниорс и то е за първоначално взимане под наем срещу 5 млн. евро с опция за откупуване срещу още 10 млн. Това няма как да се хареса на испанските шампиони, които планират да вземат над 30 млн. евро от някой измежду Лестър, Евертън и Уест Хам. Потенциалните 15 млн. евро Бока Хуниорс, и то след време, са съвсем малко повече от онези 11,8 млн. евро, които каталунците платиха за Мина на Палмейрас през миналата зима.

Същевременно стана ясно, че повечето привърженици на Барселона са против продажбата на колумбиеца, ако трябва да се избира между него и Томас Вермален.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти