Футболистите избраха Де Хеа за най-добър вратар, голямата вратарска награда обаче няма да е в неговите ръце

Футболистите избраха Де Хеа за най-добър вратар, голямата вратарска награда обаче няма да е в неговите ръце
Вратарят на Манчестър Юнайтед и Испания Давид де Хеа беше избран за най-добър на своя пост за изминалия футболен сезон, твърди Marca, позовавайки се на свои източници. Изборът е направен от професионалните футболисти и испанският страж ще получи наградата си на тазвечершната церемония The Best FIFA. Любопитното е, че въпреки наградата си от футболистите и попадането си в идеалния отбор, Де Хеа няма да вземе приза за Най-добър вратар на The Best FIFA. Там са номинирани Тибо Куртоа, Каспер Шмайхел и Юго Лорис.
Де Хеа направи доста слабо Световно първенство, а през изминалия сезон клубният му отбор се представи под очакванията. Испанският страж също така попада в Идеалния отбор на ФИФА за сезона. По информация на Marca там са още Серхио Рамос, Рафаел Варан, Марсело, Лука Модрич, Иван Ракитич, Лионел Меси и Кристиано Роналдо.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти