"Марка" избра "най-лошите" за 2018-а

"Марка" избра "най-лошите" за 2018-а

След като вчера ФИФА връчи своите награди The Best, с които бяха отличени най-добрите футболисти и треньори в света за 2018 година, днес испанското издание "Марка" за втори пореден път  обяви своята антикласация The Worst, в която място намират най-големите разочарования за изминалия сезон.

Двама играчи на Манчестър Юнайтед - Виктор Линдельоф и Алексис Санчес, печелят първите места на съответните постове, а освен това са части и от най-лошата единайсеторка.  Най-слаб вратар е Лорис Кариус (Ливърпул), а най-лош халф за изминалия сезон е Уесли Снайдер (Ница). В 11-те попадат още Бенедикт Хьоведес, Леонардо Бонучи, Месут Йозил, Тиемуе Бакайоко, Гансо, Лусиано Вието и Келеши Ихеаначо.

Все още продължава гласуването за най-слаб треньор, но за момента най-много гласове има Хорхе Сампаоли. Леонардо Бонучи пък води при номинираните за най-лош трансфер (б.ред. за преминаването му в Милан). 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти