Атлетико се уплаши и ще плати 30 млн. евро за свободен трансфер

Атлетико се уплаши и ще плати 30 млн. евро за свободен трансфер

След няколкомесечни спорове от Атлетико Мадрид са се съгласили да платят трансферна сума на Спортинг (Лисабон) за привличането на Желсон Мартинш, информира A Bola Офанзивният футболист имаше договор с португалския гранд и в него беше фиксирана откупна клауза от 100 млн. евро. Заради проблемите между феновете на Спортинг и играчите, при които някои състезатели дори бяха бити, доста от тях напуснаха, като твърдяха, че тези неразбории им дават право да разтрогнат контрактите си. Така Мартинш се озова в Атлетико за без пари.

Лисабонци обаче твърдяха, че футболистите неправомерно са напуснали и заплашиха новите им клубове със съд, включително и този от Мадрид. Изглежда, че адвокатите на Атлети са установили, че ще загубят делото и са постигнали извънсъдебно споразумение Атлетико да плати 30 млн. евро и случаят да бъде приключен.

Така и от Уулвърхамптън сега са съгласни да преведат 20 млн. евро за вратаря Руи Патрисио, след като и той се озова в английския клуб по аналогичен начин.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти