Валенсия страда от умението си да постига равенства

Валенсия страда от умението си да постига равенства
Отборът на Валенсия направи седмо равенство от девет срещи в Ла Лига, след като завърши 1:1 с Леганес на “Местайя”. “Лос че” изравниха в 85-ата минута след гол на Хосе Гая, като в 61-ата Жерард Гумбау беше вкарал за кастилския тим от дузпа. Въпреки че е регистрирал само една загуба в Примера, валенсианският отбор има едва десет точки и е 12-и.
Тимът на Марселино нагледно водеше играта, но не създаваше голови ситуации. Гостите от “Бутарке” стояха добре в защита, а действията им в атака бяха изключително ограничени. В 25-ата вратарят на “лос пепинерос” Иван Куеяр направи страхотно спасяване след удар на Кевин Гамейро при единственото наистина добро положение за първото полувреме.
След почивката играта продължи да е лишена от особена динамика. В 61-ата съдията прибягна до консултация с ВАР, за да отсъди дузпа за Лега. На повторенията се видя нарушение, макар и неволно, на Есекиел Гарай. Жерард Гумбау отбеляза дузпата - 0:1. В 85-ата опитите на валенсианци донесоха изравняване. Дани Парехо подаде вляво към Хосе Гая, той стреля, топката рикошира от тялото на защитник и залъга коварна вратаря, насочвайки се към далечния горен ъгъл - 1:1. До края резултатът така и не беше застрашен сериозно.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти