Перес: Модрич представлява таланта и ценностите на Реал Мадрид

Перес: Модрич представлява таланта и ценностите на Реал Мадрид

Днес се проведе традиционният коледен обяд на Реал Мадрид на “Сантиаго Бернабеу”, където клубният президент Флорентино Перес даде обичайната си коледна реч.

“Вие сте преки свидетели на един от най-добрите етапи за Реал Мадрид. За първи път сме шампиони на Европа и във футбола, и в баскетбола. Това е хит на световно ниво. Този успешен етап е благодарение на сплотеността на Реал. Съединение, което ни позволява да имаме стабилност. Вече сме концентрирани върху спечелването на Световното клубно първенство. Тези играчи вече са част от историята и легендата на Реал , сред които е и Лука Модрич, носител на Златната топка и наградата The Best на ФИФА. Той представлява таланта и ценностите на Реал. В неделя (когато прие Ривър Плейт - Бока Хуниорс - б.р.) този стадион беше пример за ценностите на спорта. Спортната страст съжителстваше със спортните ценности”, заяви Перес в речта си.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички