Куртоа отвърна на удара: Симеоне атакува Реал, за да се хареса на феновете

Куртоа отвърна на удара: Симеоне атакува Реал, за да се хареса на феновете

Стражът на Реал Мадрид Тибо Куртоа влезе в словесен конфликт с бившия си треньор в Атлетико Диего Симеоне. Неотдавна Чоло заяви, че белгиецът е бил избран за най-добър вратар в света в класацията на ФИФА най-вече защото е футболист на Реал. Симеоне не бе съгласен с избора на Куртоа и даде да се разбере, че според него номер 1 за годината е Ян Облак.

Белгиецът явно се е почувствал обиден от този коментар и на свой ред отвърна на удара. След снощната победа над Райо Валекано (1:0) той “захапа” Симеоне и постоянните му нападки по адрес на Реал.

“Симеоне постоянно атакува Реал, за да е популярен сред феновете. Прави го винаги, защото знае, че Реал е най-добрият отбор в света. Той има право на мнение, но аз бях при него в продължение на 3 години и го познавам”, заяви Куртоа.

Привържениците на Атлетико не останаха никак доволни от изказването на някогашния си любимец и припомниха в социалните мрежи как по времето, когато играеше на “Висенте Калдерон”, той често се заяждаше с Реал Мадрид и дори се включваше в обидните скандирания по адрес на кралския клуб при някои от празненствата на “дюшекчиите”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти