Гледай на живо

Очаквайте в 11:00: Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Гарет Бейл е заплашен от санкция до 12 мача

Гарет Бейл е заплашен от санкция до 12 мача

Нападателят на Реал Мадрид Гарет Бейл рискува да бъде наказан до 12 мача заради жеста, който направи при празнуването на гола си срещу Атлетико Мадрид от дербито в Ла Лига през изминалия уикенд. Испанската футболна лига сезира Дисциплинарната комисията към Испанската футболна федерация заради положението на ръцете на футболиста. Според сигнала Бейл е отправил неприличен и арогантен жест спрямо запалянковците.

Вариантите са три:
1. Дисципът да окачестви това като целенасочена провокация спрямо запалянковците, която е довела до враждебна реакция от тяхна страна. За това наказанието е от 1 до 12 срещи.

2. Дисципът да окачестви това като целенасочена провокация спрямо запалянковците, която НЕ е довела до враждебна реакция от тяхна страна. За това наказанието е от 1 до 3 срещи.

3. Дисципът да остави случая без последствия

От февруари 2018-а година Ла Лига пренасочва към Дисциплинарната комисия всякаква проява на празнуване на попадение, която може да доведе до напрежение сред привържениците.
Както е известно, от наказание е заплашен и Серхио Рамос - в Шампионската лига, след като призна, че нарочно си е изкарал жълт картон срещу Аякс в сряда.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти