Валверде: Състоянието на Меси е много добро, днес тренира перфектно

Валверде: Състоянието на Меси е много добро, днес тренира перфектно

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че суперзвездата на тима Лионел Меси се чувства много добре и че е провел перфектно тренировъчно занимание. Както е известно, арженитенцът изпитваше болки в крака след удар в мача с Валенсия.

“Той е много добре, днес тренира перфектно, не бих могъл да кажа нещо повече, защото е добре”, коментира Валверде на благотворително събитие. Що се отнася до състоянието на Самюел Юмтити, той отговори: “Това е различен случай. Трябва да видим не само как се възстановява, но и неговия ритъм, но ще действаме лека-полека”. Специалистът беше помолен да коментира и отменения гол на Аякс в снощния мач срещу Реал Мадрид от Шампионската лига. “ Не знам дали е гол. Какво ли знам аз? Не го зачетоха и това е. Не се притеснявам много за Реал, нито за други отбори. Гледаме себе си”, отвърна той.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти