Президентът на Атлетико: Преди ВАР имаше един проблем, а сега са два

Президентът на Атлетико: Преди ВАР имаше един проблем, а сега са два

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо демонстрира неодобрението си към системата ВАР, която за първи сезон се прилага в испанската Ла Лига.

“ВАР се използва, а вече съм казвал, че не ми харесва още от началото, но не съм този, който да нареди забраната на системата. Преди имаше един проблем, а сега са два”, заяви Сересо преди двубоя на тима срещу Ювентус от Шампионската лига.

Той коментира и самият мач. “Шансовете са 50:50 и нас ни интересува да победим като домакини, за да отидем в Торино спокойни. Ще бъде труден и хубав двубой. Сигурно с малко голове, но никога не се знае. Вече знаете, че ако загубим, ще бъде провал, а ако спечелим, ще бъде успех, въпреки че и в двата случая ще сме същият отбор. Бяхме на два финала на ШЛ, а никой не ни считаше за фаворити. Направихме тим, с който да се опитаме да спечелим Ла Лига и Шампионската лига, както и Купата на краля, но за нея вече е ясно, че няма да успеем. Кристиано Роналдо? Той е фантастичен играч и една голяма сила за Ювентус, но ние също си имаме такава - Диего Коща, Алваро Мората и Антоан Гризман… Всички имат добри играчи”, каза още президентът на “дюшекчиите”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти