Анчелоти: Зидан и Реал Мадрид са перфектният брак, създадени са един за друг

Анчелоти: Зидан и Реал Мадрид са перфектният брак, създадени са един за друг

Бившият наставник на Реал Мадрид и настоящ на Наполи Карло Анчелоти смята, че бившият му асистент на “Сантиаго Бернабеу” Зинедин Зидан е постъпил правилно, избирайки настоящия момент, за да се завърне начело на тима. 

“Зидан се връща съзнателно и не виждам никаква надвиснала опасност за него. Никой не може да го направи отговорен за каквото и да е, базирано на резултатите до края на сезона. Всичко ще бъде спокойно за няколко месеца и е важен аспект да имаш това спокойствие. Толкова е рядко да не се налага да бързаш във футбола! Добра идея е да се завърнеш в Реал сега, защото това означава, че той разполага с безценно време за наблюдение. Шанс за анализ и подготовка за следващия сезон. Бих казал, че Зидан и Реал са перфектният брак. Създадени са един за друг. Затова съм убеден, че и този път нещата ще се подредят и за двете страни. От следващия сезон ще трябва да разчитате на тях в Испания и Европа”, коментира Анчелоти пред “Франс футбол”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти