Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 1:1

Кроос: Това, което се случи този сезон, е донякъде нормално

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос изрази задоволство от новоподписания договор с “белите”, който ще го задържи на “Сантиаго Бернабеу” до 2023 година. “За мен днес е много щастлив и специален ден. Постигнах много успехи с Реал Мадрид и със сигурност ще постигна още такива в следващите години”, заяви 29-годишният германски халф.

“През този сезон никой от нас не достигна върховото си ниво, както го направи предните години. Когато се случва с толкова много футболисти, трудно се печели. Всички сме хора. Това, което се случи този сезон, е донякъде нормално. Това, което не е нормално, е да спечелиш Шампионската лига три поредни пъти. Изглежда невъзможно, но го направихме”, каза той.
Запитан за евентуално пристигане на Килиан Мбапе в Мадрид, Кроос сподели: “Харесва ми като футболист, но това не е въпрос за мен. Договорът ми е добър, но не мога да го купя”.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти