Варан: Оставам в Реал, дано да идва най-силният ми сезон

Варан: Оставам в Реал, дано да идва най-силният ми сезон

Шест сезона и куп трофеи не отказват Рафаел Варан от желанието да продължи да играе за Реал Мадрид. Световният шампион не мисли за промяна дори и след провалената последна кампания. В интервю за Marca защитникът увери, че бъдещото му е свързано с “лос меренгес”.

“Продължавам да имам предизвикателства като футболист на Реал, независимо че вече съм спечелил всичко. Все още съм млад. Смятам, че даже съм достигнал възраст, която е смесица между опита и младостта ми и затова се надявам, че през новия сезон ще видите най-добрия Варан”, заяви 26-годишният играч.


“Смятам, че Зинедин Зидан е човекът, който може да ме направи още по-силен футболист”, добави Варан.

Френският национал оправда колебанията си през последните около 9 месеца с липсата на време за нормална предсезонна подготовка, както и заради получена контузия: “Шампионите на Франция от 1998 г. ни бяха предупредили, че цената на успеха в Русия ще бъде голяма. Зизу обаче ме успокои, че на мен не ми е било нужно толкова дълго време, за да навляза във форма през сезона.”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти