Асенсио е машина - смачка всички на теста за издръжливост

Асенсио е машина - смачка всички на теста за издръжливост
Точно преди година фланговият нападател на Реал Мадрид Марко Асенсио беше считан за един от основните футболисти на “лос бланкос” и първи вариант за заместник на Кристиано Роналдо. Това лято балеарският техничар е спряган за напускане заради неубедителния си сезон. Испанецът е решен да се бори за място в състава и го показва на първите предсезонни тренировки в Монреал.

Асенсио е дал най-добро показатели в неделя на прословутия тест за издръжливост, известен като Теста на Купър. Това е изпитание, свързано с възможно най-много избягани километри в рамките на 12 минути. От 28-те футболисти Марко се е справил най-добре, като някои е оставил на солидно разстояние зад гърба си.
Междувременно на лагера в Канада се завърна старши треньорът Зинедин Зидан, който се беше прибрал в Испания заради кончината на брат си Фарид.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти