Всички в Барса ахнаха от Де Йонг

След само два дни тренировки Френки де Йонг успя да възхити всички в Барселона, твърди вестник Sport от първата си страница днес.

“Гризман е много добър, но го познаваме. Това, което прави Де Йонг, е изумително”, започва статията си изданието, цитирайки думи от треньорския щаб.

Каталунският клуб нанесе истински удар, подсигурявайки си услугите си на талантливия холандец преди края на сезона. Това, което най-много е впечатлило треньорите, е бързото му обработване на топката. Тя остава в краката му за по-малко от две секунди, като контролът и подаването му са безупречни.
Дори Артур, който се справя по чудесен начин с бързите пасове на къси разстояния, не се доближава до техниката на Де Йонг.
Според Sport без съмнение холандецът ще допринесе значително за ритъма на игра в атака, позагубен в последните години. От “Камп Ноу” са решени да подготвят бившия играч на Аякс да се приспособи възможно най-бързо към испанския футбол. Основните цели, поставени пред него, са за укрепване на мускулатурата.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти