Севиля записа успех в Далас, новите изпъкнаха (видео)

Севиля записа успех в Далас, новите изпъкнаха (видео)
Отборът на Севиля регистрира победа и във втората си контрола среща след 3:1 над ФК Далас, играна тази нощ в САЩ. Момчетата на новия наставник Юлен Лопетеги не срещнаха трудности и показаха класа срещу американския съперник. Попаденията за тима от Андалусия вкараха новите придобивки Люк де Йонг и Жоан Жордан, както и познатият Нолито. След почивката в игра се появи друга лятна покупка - Оливер Торес, който остави отлични впечатления с техника и поглед върху играта.
В 22-рата минута Люк де Йонг преодоля с лекота бранител, вдигайки топката във въздуха. Последва хубав изстрел под гредата от около осем метра - 0:1. В 42-рата домакините изравниха с диагонален удар от гредата. През втората част испанците не оставиха съмнение в превъзходството си. В 52-рата Жордан реализира от пряк свободен удар, завъртайки топката над стената. В 83-тата Нолито вкара за крайното 1:3 с помощта на рикошет.
Следващата проверка на севилци ще е далеч по-трудна - срещу европейския шампион Ливърпул.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички