Преговорите между Барса и Ювентус включвали Суарес и Дибала

Преговорите между Барса и Ювентус включвали Суарес и Дибала

Барселона и Ювентус са провели преговори относно евентуални трансфери между двата клуба, като на срещата между техни представители са споменати интересни имена. Директорът на италианците Фабио Паратичи вчера е бил в Испания, като се е срещнал с шефовете на каталунците.

Основна тема на разговорите е бил младия ляв краен защитник Хуан Миранда, която е оценяван от Барса на 15 милиона евро. Офертата на "бианконерите" обаче е 8 милиона. Интерес към бранителя проявяват още Марсилия и Севиля.

Според италиански медии от Юве са предложили Даниеле Ругани, но каталунците са отказали. Шампионът на Испания обаче се заинтересувал от ситуацията с Марио Манджукич. Хърватският нападател най-вероятно ще напусне "Алианц Стейдиъм", тъй като не влиза в плановете на Маурицио Сари. Клубът е готов да се раздели с него за около 15 милиона евро.

"Тутоспорт" пък твърди, че на разговорите дори е обсъден вариант за размяна между Луис Суарес и Пауло Дибала, както и такава между Емре Джан и Иван Ракитич. Дори да са споменати подобни сценарии, вероятността те да се превърнат в реалност е доста малка. Идеите на Барселона относно тези играчи били свързани с трансфери, които да им помогнат да привлечат Неймар.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти