ПСЖ постави ден и час на Барса, след това започва преговори с Реал Мадрид

Шефовете на Пари Сен Жермен се чувстват отегчени от разговорите с Барселона и различията в позициите на двата клуба по казуса “Неймар”. Според RAC1 от “Парк де Пренс” ясно са уведомили каталунците, че времето им за преговори изтича.

Парижани са поставили срок на “блаугранас” до петък (днес) на обяд. След това френският клуб ще започне разговори с Реал Мадрид.

По време на последната среща между ПСЖ и Барса е възникнало напрежение и в случай че “лос кулес” не повишат офертата си, усилията на парижани ще бъдат насочени към разговори с кралския клуб. Ювентус е на трето място на опашката за бразилския нападател.
Според El Larguero на Cadena Ser и Реал, и Барса са склонни да дадат 170 милиона евро за Ней Джуниър, но желанието на “синьо-червените” е да осъществят операцията на няколко плащания. Именно това не се харесва на ПСЖ. От “Камп Ноу” са огорчени от поведението на Неймар, очаквайки той публично да изрази намерението си да играе за Барселона.
View this post on Instagram

Training @kimpembe3

A post shared by 3n310ta neymarjr (@neymarjr) on Jul 29, 2019 at 9:10am PDT

В същото време според Marca в съблекалнята на каталунците има недоволство от пасивното отношение на Джосеп Бартомеу в преговорите. Лионел Меси вижда Неймар като важна част от състава през следващите години.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички