Повече от заслужена точка, доволен е Чоло

Повече от заслужена точка, доволен е Чоло

Късният изравнителен гол на Ектор Ерера срещу Ювентус накара Диего Симеоне да избухне от радост в типичния си стил. Аржентинският специалист заяви, че е горд от начина, по който неговият Атлетико Мадрид е реагирал след изоставането с 0:2. 

"Преди почивката все нещо не ни достигаше, за да вкараме гол. Ювентус поведе през второто полувреме, но ми хареса, че нито за момент не се предадохме и стигнахме до равенството. Постоянно се опитвахме да създаваме положения. Хименес беше близо до гол, Витоло и Корея също, така че точката е повече от заслужена", изтъкна Симеоне.

75 Атлетико Мадрид - Ювентус

"Не гледам на равенството като на добър или лош резултат. Ювентус е много силен съперник, с голям опит. Тяхната средна възраст е 29 години, а нашата - 24. На това ниво опитът е много важен. Ето защо мачове като този ще са от огромна полза за младите ни футболисти", уверен е Чоло.

"Маурицио Сари ще има нужда от време, за да накара Ювентус да играе така, както предишните му отбори. Юве винаги е опасен противник. Оставят впечатлението, че се задъхват на терена, а после с две положения вкарват два гола. С тези играчи те са способни да извървят много дълъг път в Шампионската лига", добави аржентинецът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти