Суарес след провала: Трябва да забравим за миналия сезон

Централният нападател на Барселона Луис Суарес призна, че в тима има проблем. Снощи каталунците отстъпиха с 0:2 на Гранада като гости и продължават да нямат победа на чужд терен този сезон.

“Това е притеснителна загуба, от която ни боли. Трябва много добре да анализираме всичко, да видим в какво грешим и да се поправим”, заяви уругваецът.

“Блаугранас” имат само 7 точки от пет мача в Ла Лига. “Мачът беше сложен за нас още от самото начало - продължи Суарес. - На практика губехме  още от първите минути и всичко ставаше все по-трудно за нас. Владеехме топката, но не успявахме да създаваме положения. Нека да не мислим за миналия сезон, когато станахме шампиони. Длъжни сме да се съсредоточим върху настоящия. Притеснително е, че не побеждаваме навън. Трябва да приемем, че сме задължени да напускаме терена като победители, а този път не го сторихме.”


И все пак Лучо продължава да мисли за нова титла в Испания. “Има много срещи до края на сезона, но има и такива, които ти носят златните медали. Това ще бъде дълъг и оспорван сезон”, завърши той.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти