Хетафе стигна до победата от петия опит (видео)

Хетафе постигна първа победа през сезона в испанския елит, след като изнесе много силен двубой срещу Майорка и се наложи с 4:2 на свой терен. Не всичко обаче мина гладко, защото домакините водеха с 3:0, но след това допуснаха два гола, с което инригата се завърна. Все пак шест минути преди края местните фенове си отдъхнаха след попадение на Анхел Родригес за 4:2.



До днес Хетафе имаше една загуба и три последователни ремита и успехът не трябваше да бъде изпускан. И всичко започна добре, след като халфът на Майорка Идрису Баба си вкара автогол в 7-ата минута. В 33-ата домакините получиха и дузпа, която Хорхе Молина реализира.

В началото на второто полувреме играчите на Пепе Бордалас пропуснаха чиста възможност за трети гол. В 62-ата и гредата спаси гостите, но минута по-късно Ален Ниом опъна мрежата на Маноло Рейна за 3:0.

Домакините веднага си отдъхнаха и се отпуснаха, което веднага беше наказано от съперника. Майорка набързо намали резултата до 2:3 след два гола на Анте Будимир - в 70-ата и 77-ата минути.

Напрежението на “Колисеум Алфонсо Перес ” се задържа само седем минути, докато Анхел Родригес реши всичко с удар за 4:2.

За новаците в Ла Лига това е трета загуба от пет кръга и те са в долната част на класирането.
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички