Каземиро: Хвърлям се за топката сякаш отивам за чиния с храна

Каземиро: Хвърлям се за топката сякаш отивам за чиния с храна

Халфът на Реал Мадрид Каземиро разкри какво се крие зад агресивния му стил на игра. Бразилецът заяви, че се хвърля за топката така сякаш отива за храна.

“Аз съм агресивен в начина си, по който се боря за топката. Не ми пука дали е 2-ата или 90-ата минута, винаги се хвърлям за топката сякаш отивам за чиния за храна. Винаги се боря за топката, като че ли ми е за последно”, сподели Каземиро в част от интервю за предаването Universo Valdano по Movistar+, което ще бъде излъчено във вторник.

Той говори и за трудностите си в началото на първия престой на Зинедин Зидан начело на тима. “Помня, че когато дойде Зизу, в първите пет мача при него не играх. Мислех си: “Какво му става на този? Нали уж казваше добри думи за мен?” Затова отидох в неговия кабинет. Казах му: “Тренер, януари е, искам да имам важна роля и да играя”. Помня много добре какво ми отговори: “Казе, ти се успокой, когато започнеш да играеш, никога повече няма да спреш”, допълни Каземиро, който впоследствие се превърна в твърд титуляр в състава на французина.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти