Реал Мадрид се интересува от Милан Шкриняр

Реал Мадрид се интересува от Милан Шкриняр

Реал Мадрид проявява интерес към защитника на Интер Милан Шкриняр, твърди “Дон Балон”. “Белият балет” изпитва трудности в центъра на отбраната от началото на сезона и наставникът Зинедин Зидан е набелязал 24-годишния словак като човека, който може да донесе нужната стабилност. От “Сантиаго Бернабеу” се очаква да отправят оферта за бранителя още през зимата.

Привличането на Шкриняр обаче няма да е много лесна задача. От Интер нямат никакво желание да продават един от най-важните си футболисти и със сигурност ще поискат огромна сума за правата му. Освен това интерес към словака има и от Манчестър Сити, който също ще се включи в наддаването за бранителя.


Шкриняр бе привлечен в Интер от Сампдория срещу 34 милиона евро през лятото на 2017 година и бързо се наложи в състава на “нерадзурите”. До момента той има 95 мача, 4 гола и 2 асистенции за тима. Освен това Шкриняр е и национал на Словакия с 29 мача на сметката си.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти