Меси засипа с похвали Ван Дайк преди "Златната топка"

Меси засипа с похвали Ван Дайк преди "Златната топка"

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси  се изказа изключително ласкаво за качествата на бранителя на Ливърпул Вирджил ван Дайк, който е големият конкурент на аржентинеца за "Златната топка". Пътищата на двамата се кръстосаха по време на мачовете от полуфиналите в Шампионската лига през миналия сезон, когато Меси отбеляза своя гол №600 в първия двубой, но в реванша мърсисайдци записаха запомнящ се обрат и елиминираха каталунците след 4:0 на "Камп Ноу".

"Той е защитник, който знае много добре как да синхронизира действията си, да изкача точния момент, в който да влезе в единоборство или да излъже нападателя. Той е много бърз и много голям, като притежава изключителна пъргавина за ръста си. Бърз е заради голямата си крачка и е впечатляващ както в защита, така и в атака, тъй като вкарва доста голове", заяви Меси.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти