Реал Сосиедад измести Атлетико (видео)

Реал Сосиедад измести Атлетико (видео)
Отборът на Реал Сосиедад обърна Бетис за крайното 3:1 в битка от деветия кръг на Ла Лига. Лорен Морон откри за гостите от “Бенито Вийямарин” в 12-ата минута, но попадения на Хави Гарсия (21 - автогол), Вилиан Жозе (36) и Порту (58) зарадваха публиката на “Аноета”. Преотстъпеният от Реал Мадрид Мартин Йодегор направи нов силен мач. Успехът качи “чури урдин” на четвърта позиция във временното класиране.

В 12-ата минута гостите от Севиля откриха резултата след “тънка” ситуация за засада. Антонио Бараган се измъкна отдясно, центрира ниско на първа греда, където Морон атрактивно насочи в мрежата - 0:1. В 22-ата се получи суматоха в наказателното поле на гостите, Начо Монреал центрира и Хави Гарсия сложи крак, отбелязвайки си автогол. В 36-ата Йосеба Салдуа центрира отдясно и Вилиан Жозе отбеляза с мощен удар от 12 метра - 2:1.
В 57-ата сансебастианци вкараха трето попадение. Йодегор копна топката, Микел Оярсабал подаде за Порту, който отблизо направи 3:1. Десет минути по-късно ветеранът Хоакин завъртя топката от пряк свободен удар, тя прехвърли вратаря, ала срещна напречната греда. Гредата спря и Кристиан Тейо в 74-ата минута.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти