Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Лигата в Испания с ново предложение към Барса и Реал

Лигата в Испания с ново предложение към Барса и Реал

Испанската футболна лига предложи нова дата за изиграването на дербито между Барселона и Реал Мадрид и това е 4 декември (сряда), съобщи Cadena COPE. Двата клуба имат срок до 21:00 часа днес да отговорят дали са съгласни.

По принцип срещата трябваше да се състои идната събота (26 октомври), но беше отложена заради нестихващите протести в каталунската столица, започнали след издаването на осъдителни присъди на организаторите на референдума за отцепването на областта от Испания.

До вчера от Лигата предлагаха Ел Класико да се проведе на 18 декември (сряда), но в крайна сметка този вариант беше отхвърлен, защото за тогава са насрочени срещи от ранните кръгове в турнира за Купата на Испания, в които Барса и Реал на играят, както и един от полуфиналите на Световното клубно първенство. Идеята е, че евентуално дерби на “Камп Ноу” ще засенчи откъм интерес останалите мачове.


Според радио Catalunya обаче шампионите няма да се съгласят за сблъсък на 4 декември.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти