Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Модрич изпревари Роналдо и Меси за престижна награда

Носителят на "Златната топка" за 2018 година Лука Модрид беше удостоен с едно от големите индивидуални отличия - Golden Foot. Наградата се връчва на футболисти над 29 години за особени заслуги.
Отличените оставят “златен” отпечатъци от стъпалата си в Монако. Любопитното е, че Кристиано Роналдо все още не е увековечен с този приз, въпреки вече е на 34 години. Той отново беше сред номинираните, както и Лионел Меси от Барселона. Останалите, които се бориха за приза бяха Тиаго Силва (ПСЖ), Серхио Агуеро (Манчестър Сити), Роберт Левандовски (Байерн), Джорджо Киелини (Ювентус) и Жерар Пике (Барселона).
През години наградата са печелили Роберто Баджо, Павел Недвед, Андрий Шевченко, Роналдо, Алесандро Дел Пиеро, Роберто Карлос, Роналдиньо, Франческо Тоти, Райън Гигс, Златан Ибрахимович, Дидие Дрогба, Андрес Иниеста, Самуел Ето'О, Джанлуиджи Буфон, Икер Касийяс и Единсон Кавани.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички