Шеф на Барса: Неймар е в списъка ни, но не е основна цел

Шеф на Барса: Неймар е в списъка ни, но не е основна цел

Спортният директор на Барселона Ерик Абидал заяви, че клубът ще продължи да се интересува от нападателя на Пари Сен Жермен Неймар. Миналото лято каталунците работеха по завръщането на бразилеца, но до сделка не се стигна.

"Играч от това ниво е добре запознат с философията на Барселона, винаги ще бъде в нашето полезрение. Но има финансови аспекти, които не могат да бъдат решени. Да видим какво ще стане. Не бих казал, че Неймар ще бъде основната цел за следващото лято. Но, разбира се, той е в списъка", коментира бившият защитник в интервю за Mundo Deportivo.


Абидал говори и за талантливия Ансу Фати. “Работим и по неговия нов договор. Преговаряме с него, неговото семейство и неговия агент. Той е млад играч, който се нуждае от нашата защита. Междувременно Ансу трябва да продължи да работи, да тренира и да използва времето си за игра колкото е възможно повече", препоръча директорът на каталунците.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти