Арсенал иска да се подсили със защитник на Виляреал през зимата

Арсенал иска да се подсили със защитник на Виляреал през зимата

Арсенал започна сезона колебливо и се представя доста под очакванията до момента, след като заема шестото място с четири победи, пет равенства и три загуби. Това естествено породи множество спекулации за бъдещето на мениджъра Унай Емери и възможностите за негов заместник.

На днешните си страници вестник “Сън” съобщава, че “артилеристите” са набелязали Пау Торес от Виляреал за заздравяване на защитата на тима, където са и по-сериозните проблеми, въпреки че през лятото на тази позиция бе купен Давид Луис от Челси.

22-годишният Торес е наблюдаван от скаути на лондончани, както и от самият Емери, който има богат опит в Примера дивисион и три титли в Лига Европа с отбора на Севиля.

 

Защитникът на Виляреал има откупна клауза на стойност 43 милиона паунда в своя договор, но е много вероятно от Арсенал да опитат да постигнат договореност за разсрочено плащане по подобие на сделката за Никола Пепе през миналото лято. Шефовете на “артилеристите” се съгласиха да платят повече от сумата залегнала в контракта на Пепе, но това да стане на траншове за по-дълъг период от време.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти