Защитник на Фиорентина в полезрението на Барселона

Защитник на Фиорентина в полезрението на Барселона

Защитникът на италианския Фиорентина Никола Миленкович е попаднал в полезрението на Барселона, твърди почти невероятно местния вестник "Ла Национе".

Каталунците били готови да вземат 22-годишния сърбин още тази зима. Централният бранител наистина се представя много силно тази есен, като е взел участие във всичките 12 мача и е вкарал в тях три гола. Определено високият 195 сантиметра сръбски защитник в момента се намира в перфектно състояние, друг е въпросът дали има качества за Барселона.

 

С националния отбор на страната си е записал 7 мача в кампанията за Европейско първенство, а това е едва неговият втори сезон. Той пристигна при виолетовите през 2017-а година от Партизан (Белград) за 5 милиона евро. Евентуално негово препродаване в клуб като Барселона със сигурност е от интерес и за Партизан, които чакат процент от следващ трансфер при финансовите проблеми, които ги мъчат.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти