Зидан: Много шум се вдигна покрай жеста на Бейл

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан беше залят с въпроси за Гарет Бейл, след като тази седмица играчите на Уелс развяха знаме с послание към кралския клуб. “Много шум се вдигна покрай жеста на Бейл. Трябва да се съсредоточим върху футболното - аз като треньор и той като играч. Стига толкова. Аз гледам само футболното представяне, не какво казват отвън. Не ме интересува външната среда”, заяви Зизу в опит да потуши запитванията за Бейл, който бяха повече от половин дузина.
Бейл ясно показа какво мисли за Реал Мадрид (снимка)
Бейл ясно показа какво мисли за Реал Мадрид (снимка)
“Няма да отговарям на повече въпроси за Гарет. Хората, които чувстват цветовете на Мадрид, трябва да са с него. (…) Говоря с Бейл, както с всеки друг играч. Говорим си за неща от терена, не извън него. Вече тренира пълноценно. (…) Няма да ви отговоря дали Бейл е в титулярния състав на Реал Мадрид. Знаем какво може да ни даде Гарет”, довери Зизу.
“Мисля, че Бейл може да бъде решаващ футболист на Реал Мадрид. Ако нищо не му се случва, е много важен играч. Когато нещо се случи, когато някой се контузи, всеки играч е различен. Ще разчитам на Бейл, но не е новост”, сподели френският специалист.

На въпрос дали се чувства по-спокоен за поста си, след като Жозе Моуриньо пое Тотнъм, Зидан каза: “Аз се чувствам по същия начин, не съм по-спокоен. Хубаво е, че се разбира с президента (Флорентино). Флорентино ме доведе тук като играч и винаги ще му бъда благодарен”. Реал Мадрид приема Реал Сосиедад утре от 22:00 часа.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти